Solfilm til biler

Montering af professionel Solfilm til biler

Solfilm til biler har rigtig mange fordele. Den mest åbenlyse fordel er selvfølgelig solafskærming. Derudover undgår man også nysgerrige blikke ind gennem bilens ruder. Solfilmen reducerer desuden varmen i bilen med helt op til 80%. Dette øger ovenikøbet brændstofsøkonomien på den lange bane, da der ikke er ligeså stort behov for aircondition i din bil. Udover disse fordele giver solfilmen også bilen et flot look.

Vi tilbyder et eksklusivt valg af forskellige nuancer solfilm – fra lys til mørk toning

  • 5% mørk (denne toning bruges ofte til firmabiler og taxabusser)
  • 20% mellem (denne toning bruges ofte til personbiler)
  • 35% lys (denne toning bruges ofte til personbiler)
  • 50% ekstra lys (denne toning bruges ofte til de forreste sideruder)

Priser
Priserne på solfilm afhænger meget af køretøjet, pga. de forskellige køretøjers rudestørrelser, former og antal. Vi vil derfor meget gerne tage en snak og komme med et helt uforpligtende tilbud på toning af ruderne i netop din bil.

Vil du gerne forespørge en pris på solfilm til din bil? Udfyld formularen ved at klikke på nedenstående knap, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os

Autosolfilm Danmark
Johs. E. Rasmussens Vej 25
9800 Hjørring
CVR: 36341122

30 50 84 99

Hvad er fordelene ved solfilm?

Sådan opnår du det bedste resultat

Før montering

For at vi kan sikre dig det bedste resultat, bør du gøre følgende, inden vi skal montere solfilm i din bil.

Du bør støvsuge bilen og køre den i en vaskehal (tidligst 24 timer før montering). Solfilmen skæres til udvendigt på bilen, og herefter monteres indvendigt.
Hvis disse råd følges, undgår man med større sandsynlighed støv/sand under solfilmen ved montering.
Vi gør dog altid ruderne ekstra rene inden montering.

Efter montering

Efter solfilmen er sat på indvendigt på ruderne, vil der stadig være noget væske mellem filmen og ruden.
Ruderne hvorpå der er monteret solfilm må derfor ikke benyttes de første 14 dage efter montering, da man først derefter er sikker på, at limen er hærdet og væsken har trukket sig.

Fordele ved solfilm i bil

Solfilm i biler blokerer solens stråler og derved opnår man en varmereduktion på op til 80% fra solens varme. Det skaber et bedre indeklima for de passagerer som kører med i bilen – eller eventuelle dyr som ofte er på bagsædet eller i bagagerummet.

Den solfilm vi benytter er lavet med en kraftig gennemsigtig klæbeteknologi, som sikrer en suveren klæbeevne.

Udover fordelene ved solafskærmning og varmereducering, giver solfilmen også din bil et stilrent look – og kan puste lidt liv i en ny eller gammel bil. Solfilmen beskytter også interiøret, da det sørger for at stoffet, plastikken osv. bag ruderne er beskyttet for UV stråler – dette mindsker muligheden for at falme med tiden.

En bil er en dyr fornøjelse, så hvorfor gå på kompromis med kvaliteten af solfilmen. For dig som kunde handler det udelukkende om at få et produkt, som virker efter hensigten – og dét kan vi levere. Vi er ikke altid de billigste, men vi garanterer et godt resultat, god service og et godt kvalitetes produkt – hver gang!

Autosolfilm Danmark

kontakt@auto-solfilm.dk
30 50 84 99

Johs. E. Rasmussens Vej 25
9800 Hjørring
CVR: 36341122

Følg os


Webbureau ITTP