Velkommen til Auto Solfilm Danmark

Hos Auto Solfilm Danmark er vi specialister i at montere alt indenfor solfilm.

Du får altid professionel råd og vejledning igennem hele processen. Vi hjælper med at finde den rette løsning til den enkelte problemstilling.

Et udpluk af vores gode kunder

Solfilm er til dig der har en bolig med generende sol- og lysindfald – og som har brug for en løsning, der ikke omfatter gardiner, persienner eller lignende.

Få reduceret varmen, som kommer igennem ruderne, med op til 89% ved at få monteret solfilm.

Ønsker man en ikke-synlig solfilm, farvet film (eksempelvis rød, gul, grøn), mørk eller spejl film, så kan solfilm tilpasses til det look, man ønsker. Der findes mange muligheder indenfor solfilm – og vi finder altid den solfilm, som passer til kundens ønske og behov.

Læs mere om bygnings solfilm

Solfilm til biler har rigtig mange fordele. Den mest åbenlyse fordel er selvfølgelig solafskærmning. Derudover undgår man også nysgerrige blikke ind gennem bilens ruder. Solfilmen reducerer desuden varmen i bilen med helt op til 80%. Dette øger ovenikøbet brændstofsøkonomien på den lange bane, da der ikke er ligeså stort behov for aircondition i din bil. Udover disse fordele giver solfilmen også bilen et flot look.

Uanset om du søger solfilm til din personbil, firmabil eller til din bygning – har vi produktet, som passer til dine behov.

Læs mere om montering af solfilm til biler

Vi monterer solfilm i alle typer biler på vores værksted i Hjørring. Giv os et ring i dag – og hør hvad vi kan gøre for dig.

Fill out my online form.

Autosolfilm Danmark

kontakt@auto-solfilm.dk
30 50 84 99

Frederikshavnsvej 116
9800 Hjørring
CVR: 36341122

Følg os


Webbureau ITTP